Актрисата Мила Кунис разкри любимото си хоби - да готви традиционна украинска кухня.

Красивата брюнетка харесва украинските вкусотии и винаги когато има свободно време ги приготвя - "Наистина обичам готвенето, Отивам до най-близкия супермаркет, той е отворен и в полунощ. Тогава ми е любимото време да пазарувам, защото повечето хора вече са се прибрали. След това прекарвам целия следващ ден в кухнята", споделя актрисата, която е родена в Украйна, но семейството ѝ се мести в Лос Анджелис, когато е на седем.

И ако Мила обича да приготвя украински вкусотии, то ние просто обожаваме нейните големи очи.

Характерното за тях е, че са леко изпъкнали напред. Вероятно актрисата и нейният гримьор са сметнали, че това е лек недостатък в лицето ѝ, тъй като винаги залагат на един определен тип грим, коригиращ изпъкналостта им.

Опушването и оптичното смаляване на окото е добър похват, който може да използва и всяка от вас, която може да оприличи очите си на тези на Мила Кунис.

Нека вземем за пример и вдъхновение визия на актрисата от червения килим, за изграждането на която са използвани меки земни цветове.

Две млади и талантливи гримьорки, Eman и Tanya Burr, представят своят начин за постигане на една и съща визия ала Мила Кунис.