Автор
Woman.bg

Любимите пролетни дрехи на модните блогърки

Прогнозата за времето започва да обещава все повече слънчице, градусите се вдигат, а усмивките и закачливите погледи на хората озаряват настъпващата пролет.

Наред с всичко това, имаме и повод да отделим малко пари от заплатата за себе си и да се сдобием с нови модни придобивки, които отиват на настроението ни.

Сайтът на риалити звездата Лорън Конрад е събрал в последната си статия мнението на няколко блогърки относно това кои са любимите им дрехи за пролетта:

Дънки с дължина до глезена

За пролет 2016 дължината на дънките до глезена е истински хит, без значение дали са skinny, или пък чарлстоун. Можете да ги съчетаете с кецове в бяло или пък с нежни балеринки за кукленска визия.

Рокля в райе

Класическо морско или пък раздвижено с ярък цвят, райето е винаги на мода. Винаги бихте могли да заложили на раираната рокля за разходка или за романтична среща. Освен това райето се съчетава добре с аксесоари с пролетен флорален мотив.

Чанта тип "торба"

Удобна е и внася бохо усещане във всеки аутфит, като повечето световни марки залагат именно на нея за пролетно-зимните си колекции. За българския пазар можем да видим това в Parfois.

Чанта с пачуърк

Повече цветове, повече забавление! Пачуъркът се завръща на мода с лекота и внася щипка свежест във визията.

Блуза с голи рамене

Още от миналото лято блузата с голи рамене е сред топ тенденциите - толкова женствена и секси.

Риза-рокля

Заложете на нея в комбинация с тънък колан на талията и цветен клин за разкош.