Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов стартира личен уеб сайт и възнамерява да става блогър, съобщава sportal.bg.

Родният плейбой притежава собствен домейн - http://niki-mihaylov.com, където феновете ще могат да научават последни новости около него, както и мнението на национала по всякакви въпроси.

По-интересното обаче е, че най-запалените му почитатели (и почитатлки, разбира се) ще могат да си комуникират директно със стража на Твенте - той смята да се изявява лично в блога си.

Останалите секции в сайта, който има българска и английска версия, събират снимков и видео материал за футболиста, информация за кариерата му, както и за дейностите му извън терена.

Собственa страницa има и самият Димитър Бербатов, който не се притеснява да изказва личното си становище по определени въпроси в нея.

Ние пък смятаме да хвърляме по едно око на онлайн изявите на Михайлов, защото ни е интересно дали ще набляга повече на скандали или на сериозни теми, както и какви теми ще си позволява да коментира.

Не се сещаме за нито един футболист, който да се е превърнал във влиятелен блогър, но, кой знае, може Ники да е следващият Канйе Уест в интернет...