Рапърът Лил Уейн бе приет в болница за пореден път, след като получи нов силен пристъп, съобщиха негови близки пред радио "Пауър 106".

Изпълнителят на "Lollipop", който прекара близо седмица в интензивно отделение през март след серия пристъпи, бе хоспитализиран за пореден път. Въпреки това той успокои своите почитатели, че е добре и се подобрява.

"Работата е такава, че... съм епилептик. Лошата новина е, че получавам пристъпи", обясни звездата в интервю за шоуто на диджей Фели Фел.



"Имах няколко такива, за които никой от вас така и не чу. Но този път нещата загрубяха, защото получих три поредни. Последният беше доста.Общо взето можеше да умра много рано. Затова беше сериозно".

Разкритията на Уийзи продължиха в социалната мрежа Туитър. Там той допълни: "Причините за пристъпите са чисто и просто стресът, липсата на почивка и преумората. Звучи досущ като мен. Но нещата са окей, ако можеш да пишеш в Туитър, каквото правя в момента. Това правят знаменитостите, така прави и Лил Уейн. Иначе съм добре, благодаря ви", цитира БГНЕС.