Автор
Woman.bg

Кристен Бел за любовта й към кухнята и задните й части

Актрисата Кристен Бел украсява априлската корица на сп. “ Women's Health”, а в придружаващото интервю разказва за отношението си здравословното хранене, най-секси частта от тялото й, псуването и съвместната работа с годеника й Дакс Шепърд върху филма “Outrun”.

„Гледам го как отива зад режисьорското екранче и започва смешно да крещи “Действие” или “Край” и вие очаквате, че мога да работя нормално по този начин? Как въобще мога да се фокусирам?”, разказва през смях 31-годишната Кристен, чийто годеник е сценарист и съ-режисьор на филмовата лента.

„Той готви много вкусни спагети... Някъде около два пъти в годината. Не ми се ще да готви повече. Всъщност аз съм доста териториална в кухнята”, признава актрисата, която от години отрича да се придържа към някакъв здравословен режим на хранене.



За веган начинът на хранене Бел твърди, че според нея е пълна глупост и се самоопределя като „малка италианска баба”:

„Готвенето е моята страст, моят любовен език, сферата, в която се раздавам най-много и най-дълбоко”.

Актрисата не се свени и да псува, особено когато нещо й харесва и се налага да изрази емоция - "Обичам домати и не мога да не изпсувам, когато пробвам някой наистина вкусен".



Но предпочита да живее природосъобразно, като спазва елементарни етични закони. Освен това, е свикнала да почиства със смес от оцет и вода, вместо да използва химични препарати - „Почиства всичко – от пода до прозорците. Ако искате да ухае по-приятно добавете няколко капки етерично масло от портокал или мента.”



Най-голямата й слабост, свързана със собственото й тяло е дупето. Тя тренира усилено, за да поддържа стегнати задни части или както се изразява - „Искам винаги да имам тези две сочни кексчета отзад.”

С две думи, Кристен обожава вкусни ястия, но дори и за миг не се оставя да мързелува и спортува по 5 пъти в седмицата.