Автор
Woman.bg

Какво разкрива формата на ноктите ви за вас

Всяка от нас има своята запазена марка форма маникюр, на която никога не изневерява. Какво разкрива този ваш избор за собствената ви персона, вижте тук!

Закръглени

Тази форма на ноктите казва абсолютно всичко за вас! Вие сте класически тип жена, а ако надникнем в гардероба ви, ще намерим много рокли и поли в романтичен стил. Може да се каже, че не сте сменяли този стил от години, както и маникюристката си. Съвет: Кръглите нокти помагат на ръцете да изглеждат една идея по-малки, а пръстите: по-къси. Идеалният избор е ако искате да експериментирате с нови цветове или техники.

Квадратни

Ако избирате такъв маникюр, то най-вероятно сте от хората, които обичат смели цветове и рисунки по ноктите. Винаги сте от първите, които пробват новите тенденции и не се колебаят да правят промени, за което ви поощряваме. Съвет: Ако имате широки пръсти, не залагайте на този тип нокти.

Стилето

Както много пъти сме забелязвали, че това е един от любимите трендове на Риана. Този маникюр дойде на мода след няколко ревюта на известни дизайнери за сезон пролет/лято 2013-та. Обичате да балансирате със семпли, едноцветни дрехи и прави кройки. Вие сте от хората, които обичат акцентите, както и това да бъдете център на внимание на всяко събиране по женски. Съвет: Избягвайте тъмните цветове лак за нокти.

Овални

Не си падате особено по експериментите както в модата, така и в красотата. Предпочитате изчистена визия, но задължително с някакви аксесоари, например в златно или сребърно. Обичате да носите пръстени, които перфектно да допълват маникюра ви. Съвет: Раздвижете малко формата, като ако имате по-тънки пръсти опитайте по-квадратна форма, а ако имате по-дебели, можете да си позволите да залитнете към кръглата форма.