Автор
Woman.bg

Дълбокото деколте върви със старото гадже – Джей Ло и Каспър

Слуховете, че звездата Дженифър Лопес е дала втори шанс на 28-годишния танцьор Каспър Смарт, изглежда ще се окажат верни.

Припомняме ви, че певицата и танцьорът бяха заедно близо година и половина, като тя започна да се вижда с него само няколко месеца след раздялата си със своя екс съпруг Марк Антъни.

През последните няколко седмици латината, която заряза Каспър в края на миналото лято, все по-често биват засичани заедно на светски събития и извън светлините на прожекторите.

45-годишната Лопес, все по-рядко говори за личния си живот, сподели в интервю единствено, че те са просто добри приятели, а децата й го обожават, затова е съвсем нормално да продължават да се виждат. Е, ние не сме съвсем убедени, че това е единствената причина Каспър да придружава Дженифър навсякъде и по всяко време...

Най-новите снимки на влюбената двойка са от вчера вечерта, когато Джен и Каспър се отдадоха на романтична вечеря след заснемането на поредния епизод на телевизионното предаване „American Idol”, където латината е жури.

Понякога една усмивка казва много повече от колкото няколко думи...

Лопес дълги години задава модните тенденции и превръща всяка своя изява в зрелищно шоу и този път майката на Макс и Еме не разочарова своите почитатели.

Облечена в ефектна макси рокля от есенната колекция за 2015-а на Blumarine с изключително дълбоко деколте, разстилаща се по земята, бляскав грим и перфектна прическа, Дженифър знае как да привлича вниманието върху себе си с оригинална визия.

Някога възприемано като странно и дори недопустимо, днес е съвсем нормално по-възрастна жена да има връзка с млад мъж. Тази тенденция се популяризира от едни от най-известните холивудски двойки като Деми Мур и Аштън Кътчър, както и Мадона и Гай Ричи...

По природа не само физически, но психически младите мъже са готови да се впуснат с пълни сили във връзката. Те са спонтанни и непредвидими. Всичко това прави връзката с по-млад мъж наистина вълнуваща. По-младият мъж кара жената да се чувства желана и може би това е една от причините Лопес да е дала втори шанс на Каспър. Той я прави млада, а това я зарежда с енергия.

Но защо мъжете предпочитат по-възрастни жени? По-възрастните дами са по-уверени и това ги прави много по-привлекателни. Дженифър се чувства комфортно в собствената си кожа и го показва! По-зрелите жени са инициативни и със самочувствие.

Woman.bg ви пита: Какво мислите за връзката между зряла жена и по-млад мъж?

Четете още: Заедно ли са Джей Ло и Каспър?