Автор
Woman.bg

Най-чаровната бизнес дама – г-ца Дженифър Лопес!

Само преди броени дни Дженифър и 7-годишните й близнаците Макс и Еме блеснаха на премиерата на анимационната лента „Home” („У дома“), който тръгва у нас този петък.

Филмът е базиран на детската книжка на Адам Рекс от 2007 г. и разказва история за случайната среща на една тийнейджърка с извънземно от номадската раса, попаднало на Земята в търсене на нов дом.

Риана и Дженифър Лопес взимат участие и в саундтрака към филма. Тракът на Лопес е озаглавен „Feel the Light“. Искаме да разберем дали ви допада нейното парче, което може да чуете и видите по-долу:

Ла Лопес и дъщеря й изглеждаха като истински принцеси. Дженифър се бе спряла на синя дантелена рокля на Zuhair Murad, а Еме на розова дреха. Макс пък изпъкна със син костюм и шапка.

Интересни кадри обикалят медиите от вчера... Джей Ло бе засечена с бившия си – Каспър Смарт, който гушка сина на Лопес. Според запознати Каспър правел всичко възможно, за да си върне 45-годишната звезда.

"Каспър много й помага за децата, а пък тя все още много го обича. В крайна сметка превъзмогна себе си и му прости изневярата", издава източник.

Може това да е една от причините за страхотното настроение на Лопес, което тя демонстрира по време на вчерашното представяне на най-новата си модна колекция в магазините „Coppel” в Мексико.

Четете още: Дженифър, от естествена кожа ли е?

Красива, умна, талантлива – Дженифър е всичко това и много повече! Модната колекция обещава да е модерна, стилна и типично в стил Лопес – изключително секси.

Ето и какво сподели амбициозната звезда: „Моята колекция обхваща идеята жената да бъде забавна и елегантна в същото време. Моделите дават възможност на всяка дама да изрази своята индивидуалност чрез дрехите. Дали ще избере черен топ без презрамки или панталон с широки крачоли – тя винаги ще изглежда модерна и стилна.“

Дженифър бе заложила на бизнес визия, състояща се от черен гащеризон без презрамки, оригинални сандали и бяло сако. Множество бижута, перфектен грим и спуснати коси в меден нюанс допълваха визията й.

Четете още: Дженифър Лопес стана жертва на грима си

ВИДЕО: