Човек трудно може да си представи, че Виктория Бекъм днес става на 40 г. Като една от момичешката група „Spice Girls“, а след това и моден дизайнер, Виктория има забележителни професионални успехи, на които можем само да се възхищаваме.

Родена на днешната дата през 1974 г. Пош Спайс е най-голямата от трите деца на Жаклин и Антъни Адамс.

На 20-годишна възраст тя се изправя срещу 400 конкуренти за място в „Spice Girls“.

Групата има девет песни номер едно в британските музикални класации, продава над 80 милиона копия по целия свят.

Четете още: Стрийт стил отличнички: Виктория и Миранда

След разпадането им през 2000 г. Виктория започва самостоятелна кариера, но продава само 50 000 копия от соловия си албум.

„Spice Girls“ се събират през 2007 г. за 47-дневно турне, а хонорарът на всяка една от певиците е около 20 милиона долара.

През 2012 г. отново излизат заедно на сцената по време на церемонията по закриването на Летните олимпийски игри в Лондон. По време на тяхното участие те са най-обсъжданите хора в Туитър. Само за една минута са публикувани повече от 116 000 туита.

След разпадането на групата Виктория се насочва към света на модата, като се превръща едновременно в модна икона и дизайнер.

Шест пъти се появява на корицата на списание Vogue, в това число на корицата на британския, руския и германския Vogue.

През 2007 г. тя създава марката си Victoria Beckham с колекция от деним. През 2012 г. печалбите й възлизат на 15,4 милиона паунда.

Четете още: Виктория Бекъм: Закръглените жени могат да носят моделите ми

Виктория е известна и като нежната половинка от най-известната светска двойка на Острова. Двамата с Дейвид Бекъм се радват на щастлив брак вече 14 години и имат четири деца- Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

* Дейвид и Виктория

Като двойка Дейвид и Виктория създават своя марка, която им носи по 100 000 паунда на ден.

Източник: БГНЕС