Автор
Woman.bg

15 години заедно: Модните трансформации на Дейвид и Виктория

През този месец Виктория и Дейвид Бекъм празнуват 15 години от годежа си.

Днес те имат зад гърба си състояние, възлизащо на 15 милиона долара, 4 деца и много стилни трансформации. Наскоро Дейвид официално се оттегли от футбола и двойката навлезе в нова фаза от живота си.

Нека заедно видим три от най-интересните им модни периода:

1997-2000: Ерата на Пош и Бекс

Четете още: Модни съвети от Виктория Бекъм

Най-горещият английски футболист и Пош Спайс се срещат през 1997 г. Сватбата им е в ирландски замък, а по това време двамата носят бейзболни шапки и кожени дрехи.

2001-2002: Златната двойка



По това време семейство Бекъм започват да завладяват света. Витория показва първите признаци на зараждащата се модна икона, Дейвид пък е обявен за най-известния метросексуален мъж, капитан е на английски отбор по футбол и сключва договори за милиони с различни марки: от Pepsi до Marks & Spencer.

2003-2006: Cavalli годините



Двойката се мести в Испания, където Дейвид играе за Real Madrid и двамата се потапят в разкоша на Европа. Канени са на най-престижните събития на Стария континент, включително и на фестивала в Кан. Стилът им става доста по-пищен и бляскав, а визията на Виктория най-често се състои от коса с екстеншъни и рокля на Roberto Cavalli.

2007-2012: Здравей, Холивуд!

Четете още: Любимото палто без ръкави на Виктория

Дейвид започва да играе в LA Galaxy и семейство Бекъм се местят в Бевърли Хилс. Преместването им съвпада с бурното развитие на модната кариера на Виктория, която става лице на Marc Jacobs през 2008 г. През същата година тя пуска и своята собствена колекция, която се превърна в истински хит.

2013: Отново у дома



След като Дейвид обяви, че се оттегля от футбола, двамата с Виктория решиха да заживеят в родната си Великобритания отново. Двойката не спира да споделя свои любящи снимки в Twitter, а освен това семейство Бекъм работят активно за развитието на своята империя.