Автор
Ива Петрова

Принц Уилям е много близо до наследяване на трона

Кралският експерт Тина Браун споделя, че възкачването на принц Уилям на британския трон може да се случи по-рано от очакваното. Тя пише за The New York Times, че болестта на Чарлз III поставя Уилям „в плашеща близост до възкачването на трона“.

„Казаха ми, че перспективата за това им причинява силно безпокойство“, казва Браун, визирайки Уилям и Кейт, които много скоро биха могли да оглавят монархията. Експертът обяснява, че двойката се е надявала на още време, в което да имат възможност да отглеждат децата си далеч от очите на обществеността, но възкачването на трона ще промени всичко.

Чарлз обяви, че е бил диагностициран с рак на 5 февруари, няколко седмици след като претърпя операция на простата. Подробностите за вида рак обаче се пазят в тайна.

Около месец по-късно съпругата на Уилям, принцеса Кейт, разкри, че тя също е била диагностицирана с рак, след коремна операция през януари. „Операцията беше успешна, но тестовете след нея установиха наличие на рак. Ето защо моят медицински екип ме посъветва да се подложа на курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение“, сподели принцесата на Уелс във видео обръщение.

Астролог: Тежки дни и една съдбоносна дата очакват принцесата на Уелс
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Веселина Петрова

Астролог: Тежки дни и една съдбоносна дата очакват принцесата на Уелс

Автор Веселина Петрова