Автор
Ева Григорова

Елизабет Хърли отговори на слуховете, че е отнела девствеността на принц Хари

В епизода на "Гледай какво се случва на живо" в сряда британският модел коментира слуха, че е отнела девствеността на кралския син заради неясен пасаж в мемоарите му "Резервен".

В книгата си принц Хари разказва и описва как е загубил девствеността си през 2001 г. с "една по-възрастна от него жена".

"Тя много харесваше коне и се отнасяше с мен не по-различно от млад жребец", пише той. "Беше бърза езда, след което ме плесваше по задника и ме изпращаше да релаксирам на поляната. Това се случи на поле зад оживена кръчма".

Въпреки че Хърли отрича да познава принц Хари в реалния живот, слухът може да се е появил вследствие на любовта на възпитаничката на "Остин Пауърс" към конете - и от бизнес сделка, която някога е имала с друг кралски особа.

Според Horse & Hound през 2011 г. Хърли е продала 3-годишна кобила на име Memory на кралица Елизабет II за 500 000 паунда (около 633 000 долара).

Хърли също така е известна с дръзкия си и прям характер, който изглежда донякъде съвпада с описанието на неназованата жена в книгата на Хари "Резервен".

През 2015 г., по време на друго интервю с Коен в предаването "Watch What Happens Live", Хърли е попитана защо 13-годишната ѝ връзка с колегата ѝ - английския актьор Хю Грант, не се е получила.

В отговор Хърли прави шеговита физиономия и разказва за причината за раздялата.

"Той наистина ме дразнеше", казва Хърли. "Искам да кажа, че го обичах, но беше много досаден. Приятелите ми го наричаха Гръмп-Елстилтскин".

Елизабет Хърли сваля 3 кг за един ден с тази зеленчукова супа
ЗДРАВЕ
Автор Антония Дамянова

Елизабет Хърли сваля 3 кг за един ден с тази зеленчукова супа

Автор Антония Дамянова