Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелците да бъдат готови за изненади

Препоръчително е да се ограничат всякакви контакти. На агресията отговаряйте със сдържаност и доброта. Избягвайте да влизате в конфликти.

Овен – Необходимо е да предприемате нужните стъпки, за да сложите край на ситуации, които вече не ви устройват, но с поведението си рискувате да обидите хората около вас. Поддържайте плановете си топли, докато узреят.

Телец – Вие поемате отговорност за живота си и преминавате към действие. Не искате да се занимавате повече с хора от миналото, които вече са ви показали на какво са способни. Не само засаждате семената на просперитета, но и работите за изпълнението на вашите желания.

Близнаци – Преминавате през вътрешна трансформация, която ви тласка да пречистите живота си, защото знаете, че заслужавате много по-добро. Осъзнавате, че сте се отклонили твърде далеч от мечтите си. Уморени сте от спорове, искате повече баланс и нежност в любовния си живот.

Рак – За да задържите юздите на съдбата си, ще трябва да се освободите от някои външни събития и фактори и да имате вяра във факта, че Вселената действа за ваше най-висше добро по отношение на изпитанията, които са поставени на пътя ви.

Априлски тароскоп за зодия Водолей
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Априлски тароскоп за зодия Водолей

Автор Мира Маринова

Лъв – Ще трябва да осъзнаете, че имате работа за вършене върху себе си, за да подобрите личното си положение. Ако имате връзка, трябва да участвате повече в развитието ѝ. Емоционално трябва да излекувате нещо в отношенията си, да намерите баланс, за да започнете отново на здравословна основа.

Дева – Днес всички светлини светят в зелено за напредъка ви в работата. Дори и да изглежда, че сте в нестабилна ситуация, Меркурий работи зад кулисите, за да ви насърчи в действията. Приемете, че можете да разчитате само на себе си, това ще ви спаси от много разочарования и ще дължите успеха си единствено на вас самите.

Везни – Дори и препятствията да се изпречват на пътя ви, вие търсите конструктивен подход към решаването на проблемите си. Водени сте от голямо желание за промяна и искате реалността най-накрая да съвпадне с мечтите ви.

Скорпион – Този вторник все още ще си вадите главата от облаците, за да видите някои неща без филтри. Меркурий активира чувството ви за размисъл и нещата не ви изглеждат все още много ясни. Да не се окаже, че живеете в пълна илюзия относно нещо?

Стрелец – Животът може да ви изненада във всеки един момент. Някакви лъжи ще излязат на повърхността и истината може да ви донесе сериозна загуба на доверие. Запазете спокойствие и не губете самоконтрол.

Козирог – Усмихнете се, приливът е на път да се обърне във ваша полза. Марс и Меркурий ви дават импулса да бъдете на точното място в точното време. Късметът е зад гърба ви, така че се възползвайте максимално от него!

Водолей – Денят не е подходящ за започване на нови проекти. Опитайте се да се концентрирате върху тези, върху които работите в момента и направете всичко възможно да ги завършите. Избягвайте да бъдете прекалено откровени – и за хубавото, и за лошото.


Риби – Това е ден, който ви подтиква да се мобилизирате и да се откажете от сладките илюзии, които храните от дълго време. Днес трябва да търсите тишината във всичките й форми. Здравето ви е уязвимо, затова се заемете само с лесни занимания.