Автор
Ева Григорова

Развод ли се задава: Меган не смята да има нищо общо с Великобритания, въпреки че Хари се готви за събиране с кралското семейство

Изглежда, че Меган Маркъл може да не се присъедини към принц Хари, когато той се събере отново с кралското семейство, тъй като един от кралските експерти предположи, че тя е “приключила“ с Обединеното кралство.

Херцогът на Съсекс беше открит относно желанието си да се върне в Обединеното кралство и да се събере отново с отчужденото си семейство, след като и крал Чарлз и принцесата на Уелс бяха диагностицирани с рак. И изглежда, че кралското събиране може да се случи още следващия месец.

Хари трябва да се върне в Обединеното кралство в началото на май, за да присъства на празника на Invictus Games. Кралският историк Марлене Кьониг обаче не вярва, че Меган ще се присъедини към съпруга си.

„Не мисля, че Меган скоро ще посети Обединеното кралство. Мисля, че е приключила с това. Освен ако няма нещо важно като погребение. Но животът на Хари и Меган е в САЩ“, каза Марлийн пред GB News.

Меган рядко се връща в Лондон, откакто напусна кралското семейство през 2020 г. Последното ѝ посещение беше през 2022 г., за да присъства на погребението на кралица Елизабет II, но тя не се върна за коронацията на крал Чарлз III миналата година и Хари беше принуден да присъства сам.

Хари трябва да се върне в Обединеното кралство за специална служба в катедралата "Свети Павел" на 8 май. Присъствието на съпругата му на събитието все още "не се потвърждава".

Коментарите на Марлийн идват, след като Хари разкри, че се е свързал с кралското семейство и призна, че има планове да пътува обратно до Обединеното кралство. В интервю за GB News херцогът на Съсекс каза, че е благодарен, че е могъл да посети баща си, когато монархът беше диагностициран с рак.

„Вижте, обичам семейството си. Благодарен съм за това, че успях да се кача на самолета и да отида да го видя и да прекарам време с него“, каза Хари.

Той добави: „Така че семейството ми и животът ми в Калифорния са такива, каквито са. Имам планирани други пътувания. Това ще ме отведе в близост до Обединеното кралство или обратно в Обединеното кралство, така че знаете, ще се отбия и ще видя семейството си колкото мога."