Автор
Ива Петрова

Секс на първа среща: 4 неподозирани опасности

За някой хора сексът на първа среща звучи абсурдно, но други го практикуват доста често и им харесва. Въпреки, че светът се променя, а с него и правилата за запознанствата - по-младите не виждат нищо нередно в близостта на първа среща, психолозите са на мнение, че не бива да бързате да се сближавате. Дори са определили четири неподозирани опасности от секса на първа среща.

Ето кои са те:

Привързване…
Ако за мъжете сексът е просто физиология и забавление с жена, която харесва, то за дамите това е много по-сложно. На тях им отнема много повече време, за да установят емоционална връзка с мъж, но след толкова близък контакт, като секса, те несъзнателно се привързват. Ако мъжът изчезне след половия акт, има огромна вероятност жената да изпадне в депресия.

Не познавате този човек
Дори и да сте имали контакт с този мъж преди да започнете да се срещате, не означава, че сте имали време да го опознаете. Добре е да знаете, че повечето хора не са това, което знаете за тях от познати и приятели. Все пак се предполага, че първата среща е точно за това – опознаване.

Какво ще си помисли мъжът за теб?
За много представители на силния пол важна роля играе времето, прекарано в опити за постигане на интимна близост. Колкото по-бързо жената се съгласи да влезе в леглото на мъжа, толкова по-малко стойност носи това на мъжа. Точно затова е по-хубаво да не прибързвате.

Клюки
Няма как да вярвате на мъж, който не познавате! Може да се окаже, че след секса на първа среща всичките му приятели да знаят за вас подробности, които не искате никой да знае. А и е напълно възможно да тръгне слух, че сте „лесна“, „дашна“ и т.н. Ако сте решили да правите секс на първа среща, ви съветваме да избере мъж, с когото нямате общи приятели.

6 причини, поради които зимният секс е по-добър от летния
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

6 причини, поради които зимният секс е по-добър от летния

Автор Теодор Муховски