Автор
Веселина Петрова

Влезе в историята с рекорд: Тази жена е на 68 и вече има 52 естетични процедури

Синди Джаксън е жената, която влезе в Книгата на рекордите на Гинес като човека, извършил най-много пластични операции в историята. Тя обаче твърди, че познава известни дами, които са имали повече пластични операции от нея, но умело го крият.

Днес Синди е на 68 години и признава, че си е направила поне 52 естетични процедури.

Синди е посветила живота си на разкрасяването, както своето, така и на другите. Тя е най-известният естетичен консултант в света и си сътрудничи с много успешни и влиятелни хора, които искат да запазят своята "вечна младост".

View post on Instagram
 

"Светът реагира по-положително на красивите хора. Виждам го всеки ден и го знаех още през 30-те години, когато направих първата си от 12 пластични операции. Винаги съм вярвала, че ако мога да контролирам как изглеждам, тогава мога да контролирам и чувствата на хората към мен. И съм права, моето предположение работи абсурдно добре. На 68 години съм, но изглеждам поне с 25 години по-млада."Първата си екстремна хирургична лицева реконструкция тя прави през 80-е години на миналия век.

Тогава започна кариерата ѝ на естетичен консултант и днес работи по целия свят с изпълнителни директори, аристократи и филмови звезди от A-списъка.

View post on Instagram
 

Вярно е, че повечето хора в Холивуд са имали много повече пластични операции от мен, а аз съм имала доста, на стойност около 70 000 лири стерлинги.

"В момента съм сама, но за мъж на моята възраст съм идеалната жена. Притежавам собствен дом. Нямам и няма да имам деца, нямам тежест зад гърба си и никога няма да остарея. Защо? Защото знам и какво е да си непривлекателен."

"Хората винаги са изненадани да разберат, че нямам никакви филъри на лицето си. Никога не бих си поставила, каквито и да било импланти. Първото правило срещу стареенето е – не умирай! Искам да имам здрави старини и всичко, което внасяте в тялото си, предизвиква имунен отговор и възпаление, като нито едно от двете не е добро за човешкото тяло.", казва още Синди."Твърдо вярвам в това, което ние в бизнеса наричаме: "едно и готово“. Имате операция и нейните ефекти продължават най-малко десетилетие, без да се налага да опитвате много лечения. Ако правя лечения, те трябва да са постоянни и ефективни", допълва тя, пише zajenata.bg.