Автор
Ева Григорова

Всички питат: Ким, кога ще се извиниш на Кейт?

Интернет общността не спира да подканва Ким Кардашиян да се извини и да свали своя „безчувствен“ пост за Кейт Мидълтън, след като кралската особа обяви в петък, че се бори с рак.

43-годишната Кардашиян беше една от многото публични личности, които споделиха спекулации защо Кейт отсъства от обществения живот в продължение на месеци. Принцесата на Уелс не се е появявала публично от Коледа. През януари Бъкингамският дворец обяви, че тя се е подложила на планирана коремна операция през януари.

View post on Instagram
 

На 17 март Ким Кардашиян публикува снимка, на която позира пред луксозен автомобил, облечена с кожени панталони и черен кроп топ. „На път съм да намеря Кейт“, озаглави публикацията тя.

На 23 март принцесата на Уелс направи трогателно изявление относно диагнозата си рак и сподели, че в момента се подлага на превантивна химиотерапия. Шокиращото разкритие накара последователите в социалните медии да се върнат към публикацията на Кардашиян, призовавайки я да се извини.

„След като се разкри новината, че е болна от рак, наистина трябва да свалите това. Това е изключително безчувствено и дължите извинение на нашата принцеса“, пише един от потребителите на социалните медии. „Мисля, че е необходимо извинение!“, коментира друг. „Можете ли вместо това да отидете да намерите извинение??“, отбеляза трети. „Никога не знаеш срещу какво се бори някой“, сподели друг.

Някои от интернет потребителите призоваха Кардашиян да премахне публикацията изцяло. Към момента тя все още е в официалния акаунт на риалити звездата в Instagram.

Ким не е единствената знаменитост, която се пошегува с теориите на конспирацията за кралската особа. Стивън Колбърт, Джон Оливър, Джими Кимел и Анди Коен също споделиха шеги за отсъствието на принцесата на Уелс.

Блейк Лайвли се пошегува с Кейт, за да популяризира марката си напитки, след като снимка на Кейт и децата ѝ за Деня на майката беше премахната от няколко новинарски агенции, защото е била манипулирана.

Звездата от „Клюкарката" се извини в Instagram след новината за диагнозата рак на Кейт. „Сигурна съм, че на никой не му пука днес, но чувствам, че трябва да призная това“, написа тя. „Направих глупава публикация около лудостта с Фотошоп и, о, човече, тази публикация ме ужаси днес. Съжалявам. Изпращам любов и добри пожелания на всички, винаги“, написа тя

В своето изявление принцесата на Уелс каза, че е запазила състоянието си в тайна, за да си даде време тя и принц Уилям да обяснят нейната диагноза на децата си Джордж, на 10 г., Шарлот, на 8 г. и Луи, на 5 г. „Това, разбира се, дойде като огромен шок и Уилям и аз направихме всичко възможно, за да обработим това насаме в името на нашето младо семейство“, продължи Кейт. „Както можете да си представите, това отне време. Отне ми време да се възстановя от тежка операция, за да започна лечението си. Но най-важното е, че ни отне време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луи по подходящ за тях начин и да ги уверим, че аз ще се оправя.“