Автор
Антония Михайлова

Тя внезапно ще напусне страната: Астролог разкри какво очаква Кейт Мидълтън през 2024 г.

2024-та е най-критичната година в живота на монархията, която ще преобърне всичко в нея, казва астрологът Юлия Леферова. Мистериите около кралското семейство през последните седмици, които родиха какви ли не спекулации около живота на крал Чарлз III и Кейт Мидълтън, продължават да вълнуват обществеността по целия свят.

Любопитството към случващото се в Бъкингам провокира астролозите не само в пределите на Великобритания, но и извън тях, да прогнозират бъдещето на горепосочените кралски особи. Сред тях е и Юлия Леферова, според която принцесата на Уелс скоро ще напусне страната.

Известната звездобройка разкрива, че като един слънчев Козирог Кейт Мидълтън попада в квадрат със своето Слънце през 2024 г., попадайки под въздействието първо на затъмнения (и кармични възли), а след това и на мощна опозиция от Марс от септември 2024 г. Това предполага, че принцесата ще преживее доста критични събития в живота си, а това, което се случва с нея сега, е само загрявка към нещо много по-сериозно и опасно.

Какво се случва с Кейт Мидълтън в момента?

След анализ на наталната карта на Катрин Мидълтън, астроложката споделя, че сега възлите на бъдещата карма се движат през 9-ти дом - сектора на пътуванията на дълги разстояния и международните отношения. Много често по време на транзит човек заминава за друга държава, а в случая с Катрин това е доста вероятно да се случи през април и май. Възможно е всичко това да е продиктувано от необходимостта от извършване на операция - Марс ще се свърже с управителя на нейното Слънце (Сатурн) от 10 до 12 април. Възможно е принцесата да отиде на място, където вече е била, тъй като там ще бъде ретрограден Меркурий.

Натална карта на Кейт Мидълтън
Натална карта на Кейт Мидълтън

От септември 2024 г. започва поредица от затъмнения по оста на финансите и кризите, което показва пълно преустройство в живота на принцесата. На 18 септември в нейния дом на операциите и промените ще настъпи трагично трудно затъмнение, по време на което Марс ще бъде в 12-ти дом - сектора на завършване на делата. Възможно е през октомври, около пълнолунието на 17 октомври, Мидълтън да замине за чужбина по нейно лично желание.

Защо Кейт ще промени местожителството си?

Едва през есента на 2025 г. ретро Меркурий в нейния жилищен сектор показва, че тя като цяло ще промени мястото си на пребиваване. Това може да включва дълъг и труден период на борба, за който мнозина дори няма да знаят.

Според астроложката трагедията в живота на Кейт е започнала на 23 март 2023 г., когато настъпи първото затъмнение в квадрата на Овен към нейния знак. След това през март 2023 г. Сатурн започна да се движи през Риби - това е секторът на нейните страхове и лична криза. Това, което тя преживява, е сравнимо с най-тежката форма на депресия.

Скандал: Опит за кражба на болничното досие на Кейт Мидълтън
НОВИНИ
Автор Евелин Попадийна

Скандал: Опит за кражба на болничното досие на Кейт Мидълтън

Автор Евелин Попадийна

Юни 2024 г. е най-трудният период за Кейт Мидълтън

В края на юни 2024 г. Черната луна навлиза в знака Везни, където се намира Марс в картата на Кейт - това означава, че тя може да се сблъска с огромна форма на агресия към нея и това да дойде от някой мъж или хора, които живеят в чужбина.

Черната луна ще се движи по Сатурн - знак за фалшиви семейни ценности и статус. С други думи, Кейт ще престане да бъде визприемана с образа, който си е изградила досега, тъй като на бял свят ще се появи някакъв факт, който ще опорочи или нейното семейство, или нея като личност. Транзитната дата, когато черната слава ще надвисне на принцесата на Уелс, ще се случи в периода от 5 януари до 14 януари 2025 г.