Автор
Кристина Кирова

Подкуп или заплаха ще има: Меган и Хари са на ръба да издадат тайната за Кейт

Заплаха или някакъв вид подкуп ще има от кралското семейство, спрямо аутсайдърите Меган и Хари, се питат експерти, след като в момента Негово Величество и Кейт Мидълтън минават през труден период. Мълчанието на херцозите на Съсекс, относно състоянието на принцесата на Уелс определено се забелязва от привържениците на кралската фамилия, но изобщо не е ясно докога ще продължи. Защото знаем, че Меган и Хари са истински специалисти в сензациите и излагането на "кирливи ризи". Та докога ще си мълчат за Кейт...може би не още дълго.

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън
GettyImages

В двореца става все по-трудно да бъде укривана, каквато и да е информация, за състоянието на Кейт, а последната ѝ поява на папарашки снимки събуди повече съмнения, отколкото успокоение в народа на Великобритания. Дори се заговори, че тя е използвала своя двойничка, за да спрат спекулациите. Но дали е така, или това е поредната конспиративна теория, всъщност не сме сигурни.

Зад случващото се в кралското семейство знаем, че стои цяла плетеница от тайни и винаги е било така. Най-малкото за да не отслабне доверието в британската монархия.

Само преди 2 дни британската армия премахна информацията, че Кейт ще присъства на един от най-важните дни за семейството - 8 юни, когато се чества официално рожденият ден на краля. И това означава, че дори завръщането ѝ на публични места след Великден е под въпрос.

Меган и Хари
Меган и Хари
GettyImages

Според медиите на Острова, Меган и Хари са информирани какво е състоянието на Кейт и знаят цялата истина, но имат сериозен стимул да мълчат. Или поне така се твърди. Кралските експерти са убедени, че са получили или заплаха от семейството, ако решат да проговорят, или някакъв вид "подкуп". Например Хари да се завърне в по-различно амплоа в кралското семейство или нещо друго, което херцозите на Съсекс може да са поискали.

На тях им е забранено да правят всякакви публични коментари за Кейт, защото каквото и да кажат, може да се тълкува по всякакви начини, включително и ако просто ѝ пожелаят бързо възстановяване.

Дали става дума за страх, или някаква изгода - не знаем, но експертите са сигурни, че мълчанието им далеч не е от любов към Кейт и останалите членове на фамилията.