Автор
Евелин Попадийна

Kак да отслабнете до пролетта

Пролетта чука на вратата ни, без да усетим, времето ще отлети и ще ни се наложи да извадим по-леки дрехи. Знам, че с нетърпение всички чакат слънцето и пролетните температури, но с настъпването на пролетта и по-тънките дрехи, голяма част от нас ще забележат натрупаните излишни килограми.

Поради тази причина много хора вече търсят начини как да тонизират тялото си след дългата зима. От Woman.bg идваме на помощ със съвети, които ще ви помогнат да се отървете от излишните килограми до пролетта, при това без вреда за здравето.

Има различни начини за отслабване, но всеки един от тях се основава на принципа: балансът на енергийните продукти, които човек получава от храната, и разходът на тази получена енергия. Тоест, за да отслабнете, трябва да ограничите приема на калории до разумни числа. За да направите това трябва да наблегнете на по-нискокалорични храни – вместо червено месо, изберете пилешко. Най-добрите начини за приготвяне на храната по време на диета са печене, варене и запарване.

За закуска или вечеря хапнете извара, тя ще насити тялото с протеини и няма да надвишава допустимото дневно съдържание на калории.  Задължително е да включите и зеленчуци в диетата си, те съдържат голямо количество фибри и са нискокалорични. Белтъка е още една суперхрана. Разделете поне част от яйцата си наполовина и използвайте повече белтъци. Това определено ще ускори процеса на отслабване.

Опитайте се да намерите заместите на най-висококалоричните храни, като изберете по-малко калорични. Веднага ще забележите резултатите. Но нека не забравяме едно от най-важните неща – движението! Осигурете си ежедневно време за тренировка, така ефектът ще е още по-голям и доста по-бърз.

Доматената диета на японците: Как да свалите 10 кг за една седмица
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Доматената диета на японците: Как да свалите 10 кг за една седмица

Автор Евелин Попадийна