Автор
Антония Михайлова

Кристина Агилера разкри как е отслабнала с 20 кг

Кристина Агилера сподели, че е придобила стройна фигура благодарение на практиките си по йога, кардио тренировки и позитивно отношение. Певицата разказа пред репортери за физическия си режим и диета.

Въпреки слуховете за липосукция, Кристина твърди, че е отслабнала благодарение на редовни тренировки под ръководството на своя треньор Тай Зорге.

View post on Instagram
 

43-годишната агилера загрява с ходене или бягане на бягаща пътека, след което работи с дъмбели от 9 кг. Следват упражнения за корема, лицеви опори и клякания до поне 350 пъти. 

Що се отнася до хранителния ѝ режим, преди години тя се придържаше към консумирането основно на плодове и зеленчуци. Днес обаче изпълнителката предпочита да не се ограничава, а разчита на чисти продукти и храни. Избягва обаче сладките изкушения.

Кристина Агилера отпразнува рождения си ден с гола фотосесия
НОВИНИ
Автор Флора Иванова

Кристина Агилера отпразнува рождения си ден с гола фотосесия

На закуска изпълнителката залага на половин авокадо, пуешко и боровинки. За обяд се храни с целина с бадемово масло, а за вечеря - пиле или риба. В любимите си ресторанти Агилера поръчва суши или салата с риба тон.

Нека си припомним, че Кристина Агилера напълня преди няколко години, а след това успя да се отърве от почти всички излишни килограми през първата половина на 2013 г. 

View post on Instagram
 

43-годишната певица демонстрира изваяната си фигура по време на първия си концерт в Лас Вегас, който се състоя на 30 декември миналата година. 

Интересното е, че тя показа новата си визия, след като преди време категорично заяви, че "мрази да е супер слаба" и че е започнала да обича новите си извивки.

View post on Instagram