Автор
Антония Михайлова

Признаци, че не следвате истинската си цел и отравяте живота си

Да започнем с това какво разбираме тук под цел. Нека веднага да отбележим, че целта на живота ви далеч не е свързана само и единствено с професионалната дейност. Понякога целта ни може да се припокрие с вида на нашата дейноств живота, но тукставадума за нещо многопо-дълбоко, свързано с философията и енергията, които носите на този свят.

Има три типа цели, които всеки човек постепенно разкрива в себе си: 

Личната цел се крие в откриването на личните ни цели, разбирането на желанията ни и способността да следваме истинската си същност, а не да очакванията на другите. 

Социалната цел е това, което даваме на света, това, с което сме полезни на обществото. Можете да я осъзнаете и разкриете вътре в себе само след като разберете личната си цел.

Духовната цел се разкрива, когато хармонизираме вътрешния си свят със социалната цел. Това е нивото на развитие на душата, което формира нашата вътрешна опора дори в най-трудните житейски ситуации. 

Какво представлява Матрицата на съдбата и как тя ви помага да разберете целта си?

Матрицата на съдбата е метод за самопознание, основан на древните учения на будизма и философията на 22-те големи аркани на Таро. В матрицата на съдбата те се наричат ​​22 енергии или 22 кода на съдбата. Всяка енергия може да се прояви като положителна или като отрицателна и задачата на човек е винаги да привежда енергиите в свой плюс. 

След като изчислите и дешифрирате своята Матрица на съдбата по дата на раждане, получавате съкровищница от информация за личностт си. Този метод ще ви разкаже за вашия потенциал, силните и слабите страни на личността ви, целите и финансите, взаимоотношенията, ще ви разкрие как да подобрите здравето си и да живеете щастливо. Можете да дешифрирате своята матрица с помощта на нумеролог или в калкулатора Fate Matrix.

Къде се намира човешкият потенциал според Матрицата на съдбата? 

Енергийният ви „ДНК код“, както често се нарича, съдържа вашия потенциал. И ако човек го разпознае по-рано, тогава той по-ясно ще разкрие целта в живота си. Например активен предприемач, който не се страхува от отговорност, който изненадва с броя на промените в живота си, може да бъде полезен за околните с ролята си на мотиватор за тези, които са загубили силата и духа на победоносен воин. Такъв човек може да има енергии 7, 11, 13 и 15 в Матрицата на съдбата. Ако тези хора се запитат каква е целта им и видят тези енергии в своята матрица, тогава съмненията, че вървят в грешната посока, веднага ще изчезнат.

Философията на метода Матрица на съдбата ни учи да бъдем истинската си същност. Защото точно това е целта ни. Но понякога, под влиянието на обществото губим себе си и не можем да разберем своята мисия в този свят. Ето защо именно нашите уникални личностни черти са нашата цел. Достатъчно е само да не се страхуваме да я изразим пред света.

Какви са последствията, ако не следвате съдбата си? 

Липса на радост от живота, усещане за пропиляни години, завист към по-успелите от нас, чести боледувания – всичко това е мръчна дупка в живота ни, в която попадаме, ако не виждаме смисъл в съществуването си. Започваме да натрупваме недоволство от живота и когато достигнем най-високата точка на кипене, дори може да изпаднем в депресия и някои други неприятни психологически състояния.

6 начина да се научите да следвате съдбата си

1. Спрете да търсите целта вън от себе сиОпитайте се да я почувствате вътре в себе си и започнете да работите за постигането ѝ. Живеем в свят на изобилие от информация и ни е трудно да разграничим чувствата и емоциите си от тези, наложени от обществото. За да започнете да чувате себе си, трябва да се върнете към себе си, да осъзнаете това, в което сте най-добри, това, което ви кара да се чувствате пълноценни за себе си и околните. Системите за медитация и самопознание помагат за това, Трупайки знания, без да ги прилагате на практика, никога няма да промените нищо в живота. По-лесно е да се запасите с чипс, да пуснете филми и сериали, да преживеете моменти на апатия, докато гледате филми и да не променяте нищо в живота си. Но в живота трябва да излезете от зоната си на комфорт.

2. Развийте самочувствието си 

Един уверен човек не се пита триста пъти на ден каква е целта му. Той просто си върши работата. В процеса на дейността му се разкрива целта. Можете да правите това, което обичате, и вече да не губите време за това, което не харесвате. 

3. Изберете 

След като сте проучили своя потенциал и слабостите на личността ви според Матрицата на съдбата, изберете да действате по различен начин от сега нататък, не се предавайте и не изпадайте в колебания и негативни мисли.

Ето ги признаците които показват, че сте светла душа
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Ето ги признаците които показват, че сте светла душа

Автор Веселина Петрова

4. Не чакайте прозрение 

Живейте живота, забелязвайки онези малки и красиви моменти, които ви носят радост и топлина. Вслушвайте се в онези мимолетни желания да направите нещо, благодарете и ценете всичко, което имате.

5. Контролирайте страха 

Научете се да не се страхувате от провали, самота, отхвърляне и грешни решения. Всичко това блокира действията в търсене на себе си. Ако не контролирате страховете си, тогава страховете ще контролират вас. 

6. Не чакайте някой да ви каже кое е най-доброто за вас

Ако Стив Джобс беше слушал родителите си, той нямаше да стане великият гений на своето време. Ако Опра Уинфри се беше поддала на неуспехите си в живота, тя нямаше да стане най-високо платената телевизионна водеща на нашето време. Само вие знаете най-добре какво ви дава стимул за живот и какво ви кара да се чувствате истински, полезни и щастливи.