Автор
Веселина Петрова

Ето ги признаците които показват, че сте светла душа

Казват, че е голям късмет да срещнеш в живота човек със светла душа. Те са по-специални, греят, а усмивката им пленява от първия път. 

Казват също, че вибрациите на душата на такъв човек са по-силни от всеки амулет. 

Хората, които имат светли души, са древни души, преминали са през много прераждания, разбрали са и са приели всичките си уроци. Светлите души са светли, защото веднага се открояват в тълпата. 

Разбира се, те нямат крила, нито ореол. Но имат невероятна усмивка, която очарова със своите топлота и спокойствие. 

Какво прави светлите души специални?

Светлите души не са негативни - независимо дали става дума за политика, шокиращи новини, конфликти или банални битови кавги. Не, не са безразлични, просто не обичат негативизма. Не обичат страха, агресията, омразата, завистта. Приемат негативното в живота с голяма доза мъдрост.

Светлите души устояват на изкушенията. Те не петнят душата си с грехове и порочни страсти.

Светлите души умеят да ценят всяка минута от живота, приемат с благодарност всичко, което им дава съдбата, без да се оплакват от това, което не нямат, а като благодарят за това, което имат. Те търсят изход от ситуацията, не мрънкат.

Светлите души живеят в хармония със себе си и със света около себе си. Умеят да виждат в човека преди всичко доброто. Търсят във всяка ситуация положителното.

Светлите души правят добро не заради почести и награди, а защото оставят моралът да ги води. Защото искат да направят света малко по-добър.