Автор
Антония Михайлова

През 2024-та бедните ще забогатеят, богатите ще обеднеят: Обяснението на астролозите

През 2024 г. оста на затъмнението започва бавно да се измества от знаците Овен-Везни към знаците Риби-Дева. Астролозите разкриват защо това явление може да повлияе на рязката промяна във финансовите потоци по света...

Съдбата понякога може да бъде много несправедлива, когато става въпрос за разпределение на ресурсите. Докато някои още от люлката животът ги посреща с изобилие от блага и привилегии, други, изоставени от късмета, търпят горчивата съдба на бедността и лишенията. Но понякога в света се случват безпрецедентни катаклизми или политически трансформации, които могат да обърнат ситуацията на 180 градуса. Именно този механизъм ще се задейства съвсем скоро.

Защо се случва това? Тази година оста на затъмненията започва бавно да се измества към знаците на Дева и Риби, където затъмненията ще започнат през януари 2025 г. Девата обикновено отговаря за богатите хора, а и сред Девите има най-много милиардери (Бил Гейтс, Роман Абрамович). 

Но оста на възела от миналото ще донесе големи загуби на знака Дева и хората, които са финансово силни - обикновено по време на такъв транзит има спадове на пазарите на ценни книжа, когато богатите внезапно фалират.

Тези 3 зодии трябва да затегнат коланите - финансите им ще са в крехко състояние
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Тези 3 зодии трябва да затегнат коланите - финансите им ще са в крехко състояние

Автор Теодор Муховски

Но знакът Риби, който често е отговорен за бедните хора, напротив, ще приеме транзита на възела на бъдещето. А първото затъмнение в Риби ще бъде на 18 септември - тогава доста бедни слоеве от населението могат внезапно да бъдат облагодетелствани от съдбата и да се окажат изведнъж забогатели.

Интересното е, че на 1 април 2025 г. Нептун (управител на знака Риби) ще се премести в Овен, което означава, че в света може да се появи нов клъстер от предприемачи, които ще дойдат именно от по-обикновените и материално по-скромните кръгове на обществото.