Автор
Теодор Муховски

Тези 3 зодии ще ви смаят с красотата и сексапила си - проверете дали сте в списъка

Когато става въпрос за красота в астрологията, разбира се, на първо място се сещаме за Венера. Тя е планетата на любовта, красотата и очарованието. Силната Венера дарява човека с красиви черти на лицето, стегнато тяло, добри маниери и чувство за вкус. Разбира се, всички тези качества привличат вниманието към човека, предизвикват желание да бъде близо до него и да му се възхищава. 

Но как е свързана Венера със зодиакалните знаци? Ето как: всеки знак има своя планета управител. Намирайки се в такава връзка с определен знак, планетата му предава своите енергии и качества. А тази планета в класическата астрология управлява знака Везни. Ето защо Везните по-често от другите стават актьори, модели и изобщо общопризнати секс символи. 

Ким Кардашиян
Ким Кардашиян

Бриджит Бардо, Ким Кардашиян и Моника Белучи са родени под знака на Везни. 

Венера дарява с красота и сексуалност както жените, така и мъжете. Но има и друго небесно тяло, която се свързва повече с женската сексуалност. Това е Луната. И тя управлява знака на Рака. Жените Раци притежават особен вид привлекателност. Това не е класическата красота на Венера, която се проявява в чертите на лицето. По-скоро това е невероятна женска енергия, подчертана женственост и сексуалност. 

Защото Луната в астрологията се свързва с майчинството. Затова често жените Раци имат пищни форми, съблазнителни пропорции на фигурата - нещо, което винаги побърква мъжете. Жената Рак може и да не е красива според общоприетите стандарти, но нейната ярка женска енергия ще привлича противоположния пол навсякъде и по всяко време. 

От знаменитостите, родени под знака на Рака, най-много на този тип отговаря Ева Грийн, която се характеризира със зашеметяваща фигура с доста нестандартно лице. Тя изигра главна роля в скандалния еротичен филм "Мечтатели" на Бернардо Бертолучи. Тя играе и приятелката на Даниел Крейг в един от филмите за Бонд. 

Памела Андерсън
Памела Андерсън

Такъв всепризнат женски секссимвол за мъжете е и неостаряващата Памела Андерсън. 

А какво да кажем за мъжете? Коя планета превръща един мъж в секссимвол, в идол, даващ успех на жените? Със сигурност това е Юпитер. Той е мъжка, огнена планета, дарява притежателя си с благородство във външния вид (такива хора казват "родословно лице"), достатъчно големи телесни размери (висок ръст и мускулна маса), както и с вроден авторитет, харизма и чар. 

Брад Пит
Брад Пит

А Юпитер управлява знака Стрелец. Сред мъжете Стрелци откриваме такива зашеметяващо секси красавци като Брад Пит, Тил Швайгер и Йън Сомерхалдер. В допълнение към чисто външната красота от мъжете Стрелци лъха и на власт, успех, щедрост и добродушие. Трудно може да им устоите, нали?

Тези хора ще издържат на всяко изпитание: Топ 3 на зодиите с непоклатима психика
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Дамянова

Тези хора ще издържат на всяко изпитание: Топ 3 на зодиите с непоклатима психика

Автор Антония Дамянова