Автор
Ева Григорова

Диета със сандвичи: Тита разкри как е смъкнала 5 килограма за една седмица

Мечтан режим: певицата Тита смъква килограми със сандвичи и снаксове. Звездата е подложена на специален хранителен режим, който включва всякакви вкуснотийки, но приготвени по специален начин. В менюто на звездата присъстват дори сладки неща. 

"Свалих цели пет килограма за седмица", разри изпълнителката пред "Телеграф". Тя обясни, че целта ѝ е да намали теглото си максимално, разбира се, спрямо нейния ръст и телосложение. "Идеята е да се чувствам здрава, пълна с енергия и добре в кожата си", хвали се тя. 

View post on Instagram
 

Режимът на Тита е изготвен индивидуално специално за нейните потребности. По думите на Тита по този начин тя се снабдява с необходимите калории за деня, използвайки само здравословна храна. 

"В менюто ми присъства и бургер, и сладко за учудване на всички. Но разликата е, че нещата, които хапвам, са здравословни. Не напълнявам, а отслабвам. Чувствам се страхотно." 

Изпълнителката сподели поредица от видеа с феновете си в мрежата, обяснявайки подробно за всяко едно хранене през деня. Дори бургерите и сладкишите са от продукти, които не са калорични. 

View post on Instagram
 

Закуската, вечерята и обяда си тя получава всеки един ден, а така спестява дори и време. Със сигурност не остава гладна, а освен това слабее.

Вижте красавицата, заради която Недко остави Тита (снимки)
НОВИНИ
Автор Христина Кирилова

Вижте красавицата, заради която Недко остави Тита (снимки)

Автор Христина Кирилова