Автор
Антония Михайлова

Златното момиче Мадлен Радуканова се сдоби с първа рожба

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика - Мадлен Радуканова, и половинката ѝ - състезателя по джудо и самбо - Божидар Темелков, посрещнаха на бял свят първата си рожба. 

Бебето е момиченце и носи името Карина. Радостната вест съобщи самата спортистка на профила си във Фейсбук. 

"1+1=3", написа Мадлен в социалната мрежа, споделяйки две снимки от фотосесия заедно с щастливия татко. Последователи на Радуканова веднага реагираха на новината и заляха семейството с поздравления и благопожелания.

23-годишната гимнастичка е дъщеря на бившия футболист Милен Радуканов. Тя и джудистът Божидар Темелков са заедно от повече от 2 години. Преди няколко месеца в телевизионно интервю двамата споделиха, че винаги са мечтали да са млади родители.

"Двамата често сме си говорили, че искаме да сме млади родители. Доста бързо се случи при нас. Щастливи сме и нямаме търпение", заяви тогава златната олимпийска медалистка. 

Мадлен и Божидар са убедени, че дъщеричката им ще се занимава със спорт, но единствено от нея ще зависи дали ще се посвети професионално на него.

Ето как Камелия отбеляза 26 години от първата целувка с Цветин
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ето как Камелия отбеляза 26 години от първата целувка с Цветин

Автор Ева Григорова

"Познаваме се от много години. В началото бяхме приятели, общувахме... Започнахме да излизаме и така, от две години сме заедно", разказа олимпийската шампионка.

Двамата с Божидар все още не са сключили брак, но дали скоро ще има сватба, или предпочитат да живеят на семейни начала, времето ще покаже.