Автор
Антония Дамянова

Илиана Раева ориса бебето на Катрин Тасева: Вижете какво му пожела (Снимка)

Катрин Тасева направи погача на новородния си син Николай по повод 40 дни от раждането му. Както традицията повелява, на погачата в дома ѝ бяха поканени от майката само жени, които да "орисат" бебето какво да бъде бъдещето му.

View post on Instagram
 

Сред орисниците на малчугана бе и председателката на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева. Пожеланието ѝ беше доста интересно: "Една от орисниците (аз) го ориса да е голям Левскар и му подари левскарски екип! Да е здрав, щастлив и силен!".

Раева сподели и обща снимка от личния празник на Катрин.

"С голяма радост споделям новината за най-новото попълнение в семейството ни. Нашият малък Николай най-накрая пристигна и не можем да бъдем по-щастливи! Като нов родител сърцето ми е изпълнено с благодарност за невероятните грижи, които получаваме в болницата и непоколебимата подкрепа на нашия доктор по време на това вълнуващо пътуване. От дъното на сърцата си оценяваме всички мили думи и любов, с които ни обсипахте. За едно светло бъдеще, изпълнено с безкрайни усмивки!". С тези емоционални думи обяви в началото на юни радостната вест "Златното момиче".

View post on Instagram
 

Четете още: Ерген 3 е милионерски син и не си пада по корекциите