Автор
Теодор Муховски

8 признака на начинаещ магьосник: време ли е да разгърнете суперсилите си?

Вероятно и вие сте гледали ли филми за Хари Потър. Завиждали ли сте на способностите на магьосниците? Мечтаете да сте на мястото на учениците в Хогуортс? Ами ако историята на магьосника е вашата собствена? Може би и вие имате специални дарби, които трябва да развиете? 

Дойде време да разкриете своите суперсили. Те са изброени от Мария РА - майстор по космоенергетика, енергиен терапевт, основател на Школата по космоенергетика "Махатма". Ето ги и тях: 

Истински късметлии: Нито една магия не лови тези 4 зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Весела Георгиева

Истински късметлии: Нито една магия не лови тези 4 зодии

Автор Весела Георгиева

1. Винаги сте се интересували от свръхестественото 

Ако в живота ви винаги е имало книги и филми за паранормалното, за магьосници, вампири, вещици, ако винаги сте се вълнували от тази тема - това е основен признак, че имате магьоснически способности. 

Просто така тази информация не би попаднала във вашето поле, не би ви интересувала. Хората, чиито задачи не включват разкриване на способности, ще се ги занимават други неща. 

2. Имали сте необичайни или пророчески сънища 

Спомнете си дали сте имали необичайни сънища, които са изглеждали толкова реални и ярки, че когато сте се събудили, сте имали пълното усещане, че всичко се случва в действителност? Или може би са били пророчески сънища и след известно време са ви се случили подобни събития? 

Мечтите са важен елемент от живота ни. Чрез тях подсъзнанието общува с нас и ни предоставя информация, която умът ни не е в състояние да възприеме, когато сме будни. Ангелите пазители също могат да общуват с вас чрез сънищата. Затова не пренебрегвайте това, което ви идва насън. Може да са подсказки отгоре! 

3. Способни сте да предсказвате бъдещето 

Случвало ли ви се е да кажете нещо в разговор с приятелите и семейството си, а след това да ви се обадят и да ви кажат, че точно това се е случило? Това е ясен знак, че имате добра интуиция - способни сте да предвидите предварително онова, което за други все още е скрито от пелената на неизвестното. 

Развитата интуиция е в състояние да ви води и помага в живота. Ако целенасочено се занимавате с развиването на тази способност, можете да избегнете много проблеми в житейския си път, да не настъпвате грабливи крака и да успявате в бизнеса. 

4. Усещате енергията 

Не всеки може да усеща потока на енергията. Цялата материя се състои от енергия. И ако сте в състояние да я почувствате с тялото си, това означава, че сте готови да взаимодействате с пространството около вас на по-дълбоко ниво. Тази способност може да се прояви в изтръпване, импулси в ръцете или краката, натиск в горната част на главата. 

Тя определено изисква развитие и години практика. В дългосрочен план ще можете да достигнете до ново ниво на познание за себе си и за света около вас. 

5. Усещате душевните състояния на хората 

Емпатията към другите хора означава, че имате способността да съпреживявате. Обикновено тя се дава на онези, на които в задачите на душата е предписано да се занимават с духовна работа с хора, т.е. да се развиват в онези професии, в които има нужда от дълбоко усещане на човека. 

Но трябва да се помни, че това е нож с две остриета. Бидейки емпат, е важно да не поемаш болката на другия човек върху себе си, а да му помагаш сякаш отвън. За да направи това, човек трябва да се научи да управлява своята дарба. 

6. Това, което сте си пожелали, бързо се материализира 

Това всъщност е една чудесна способност. Тъкмо си помислихте, че би било добре да си вземете нов телефон, и ето че вашият човек без никакъв намек ви го дава. Или сте мечтали за покупка, която ви се струва недостъпна, и изведнъж самият продавач ви предлага огромна отстъпка. 

Ако това се отнася за вас, то вие сте почти пълноправен магьосник! Можете ли да си представите какви висоти можете да достигнете, ако развиете тази дарба? Но в същото време не бива да забравяте, че с големите възможности идва и голяма отговорност. Както добрите, така и лошите неща могат да се материализират бързо. Затова наблюдавайте мислите си и запазете позитивна нагласа. 

7. Чувствате, че духовното ви развитие трябва да премине на ново ниво 

Случва се човек, който активно се занимава с духовността си, да стигне до задънена улица в развитието си. Той чете все нови и нови книги за осъзнаването, занимава се с духовни практики, медитации, но усеща, че нещо му липсва. Сякаш движението нагоре е спряло и вие тъпчете на едно място. 

Това е ясен знак, че е време душата ви да продължи нататък, да потърси нови точки на растеж и развитие. В този случай разкриването на свръхспособностите ще ви разкрие онази нова страна от вас, която вече чака този момент. 

8. Искате да правите повече добро в света, но не знаете как 

Ако вече се намирате на онова ниво на съзнание, когато всичките ви мисли са насочени към общото благо, но нямате конкретни идеи как да се реализирате в тази област, тогава определено трябва да опитате силите си в разкриването на свръхспособностите. В края на краищата те могат да се превърнат в инструмента, който ще ви помогне "да правите добро на цялата Земя". Помагайки на хората, вие самите ще преминете на още по-високо ниво! А такава полезност за Вселената определено ще ви се върне с изобилие от ползи. 

Ако притежавате скъпоценен камък като подарък, това не е достатъчно. Необходимо е този "камък" да се шлифова и да се постави в красива рамка.

Жените от тези 6 зодии стават все по-красиви с възрастта
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Дамянова

Жените от тези 6 зодии стават все по-красиви с възрастта

Автор Антония Дамянова