Автор
Антония Дамянова

Жените от тези 6 зодии стават все по-красиви с възрастта

Не напразно истинските ценители на красотата казват, че жената е като скъпо вино - става все по-хубава с годините. Тя цъфти, отваря се и като мехурчета от пенливо вино може да ви завърти главата. Но не всяка притежава тази магия. Или поне така мислят експертите по звездите.

Астрологът Евгения Шустина разкрива дамите от кои знаци стават по-красиви с времето.

Овен

Енергичните жени Овен са красиви и секси. Упоритостта, решителността и способността им за постигане на целите успешно се съчетават с крехката фигура и примамливия изразителен вид на тези огнени красавици. Те остават такива и в зряла възраст. Жените Овен не губят блясъка си с годините, те стареят много бавно, така че могат да запазят и съхранят красотата си дълги години.



Звездата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър е обявена за икона на стила. На 58 години актрисата все още перфектно съчетава смелост и скромност, а чувствеността и изтънчената ѝ осанка могат да бъдат забелязани дори в класически тоалети. Да остане привлекателна, на Сара помагат не само стилните дрехи, но и естествеността и неподражаемата ѝ харизма. Всичко това помага на любимата ни актриса са остане толкова красива, колкото беше преди 20 години.

Телец

Сред представителките на тази зодия е една обичана и харизматична дама като Пенелопе Крус. Този ярък пример на зодия Телец е на 49 години, но продължава да приковава погледите върху себе си и да бъде център на вниманието. Круз притежава омагьосваща естествена красота, завидна фигура и изглежда доста по-млада от реалните си години. И за това не е нужно да полага много усилия. Природата си е свършила достатъчно добре работата. Това се отнася за всяка една представителка на зодия Телец.

Теди дами имат чувство за стил, знаят какво е професионална грижа и добър парфюм. Сияйната им кожа, великолепната коса и леките грациозни движения на женска котка няма да оставят безразличен нито един мъж. Жените Телец знаят как да изглеждат като за милион, но практичността им изисква съзнателно харчене. Някои от тях са склонни към добиване на повече извивки с възрастта, но това само добавя към техния чар и сексуалност повече женственост.

Дева

Представителките на зодия Дева са сред дамите, на които времето трудно може да остави следи. Те са много внимателни към детайлите и обмислят всичко по план, дори и стареенето. Ето защо те започват да се подготвят за това още отдалеч: водят здравословен начин на живот, спортуват, премахват вредите и наблягат на правилната и здравословна храна. В това се крие цялата и простичка тайна на Девите да не се променят с възрастта.



Еталон за красота сред представителките на тази зодия несъмнено е несравнимата София Лорен. От самото начало на творческата си кариера италианската актриса заложи на естествеността и отказа да подложи пищните си форми на неестествени стандарти. Много богати мъже мечтаеха за нея. Днес тя е на 88, все така свежа и страхотна, води активен начин на живот, вдъхновява мнозина с примера си, а светът продължава да мисли, че легендата на италианското кино е сключила договор с висшите сили.

Везни

В никакъв случай не бива да подминем с лека ръка жените от зодия Везни. Хармонията им е присъща от раждането и тея я пренасят през целия си живот, стават по-мъдри с възрастта, отделят много време за грижа за себе си и здравословно хранене. Везните подчертават красотата си със стилен гардероб. Те винаги умело избират модерни, красиви дрехи за себе си, не спестяват пари за фитнес залата и центровете за масажи. Освен това те са общителни, позитивни, затова очароват не само с външна красота, но и с вътрешна. С възрастта жената Везни продължава да поддържа този начин на живот.

Италианската актриса и модел Моника Белучи, на 58 години, предизвиква завистта на мнозина. Тя не харчи пари за подмладяващи инжекции и пластични хирурзи, но избира здравословен начин на живот. Апетитната женствена фигура на актрисата и безупречното ѝ лице с лек грим изглеждат зашеметяващо.

Скорпион

Жената Скорпион знае как да блести по всяко време на деня и на всяка възраст. Една от най-красивите жени от зодиакалния кръг ще положи всички усилия да запази този статус дори след 40 години. Мистичната красота на тези жени вълнува, а дълбокият, проникващ в душата поглед има хипнотично действие. Но не само това ги прави съблазнителни, женствени и страстни. Много работа върху себе си помага на Скорпионите да останат фатални красавици.



Деми Мур е ярък представител на този знак. На 60 години актрисата е убедена, че е невъзможно да изглеждаш добре външно, ако ти е зле на сърцето. Затова препоръчва да не забравяме да добавим към работата върху тялото и грижа за ума и емоционалното си състояние.

Риба

Романтични и едни от най-женствените дами са представителките на зодия Риби. Те знаят какво е вкус и стил, техният образ е избран до най-малкия детайл. Жените Риби няма да пестят от себе си, те обичат лукса и комфорта. Гледайки ги, може да си помислите, че тези нежни и мистериозни създания с фина природа са посветени в тайната на вечната младост и красота.

Тази тайна знае и 65-годишната Шарън Стоун, която няма друг начин да оправдае нейните зашеметяващи форми и неувяхваща красота. Звездата продължава да се появява на светски събития в шикозни прилепнали рокли, което подлудява не само мъжете, но и изнервя младите актриси. Жените Риби лесно се влюбват на всяка възраст. С възрастта към красотата и чара им се добавя и мъдрост, което прави погледа им още по-загадъчен и привлекателен.

Четете още: Представителите на тази зодия ще забогатеят неочаквано през август