Автор
Ива Петрова

Ива Софиянска представи третия си наследник навръх рождения ден на любимия си

Месец след като посрещна на бял свят третата си рожба, Ива Софиянска избра рождения ден на съпруга си Антон Божков, за да обяви публично щастливата вест. Това е пето внуче за фамилия Софиянски и трето за българския олигарх и предприемач Васил Божков.

Бебето е момченце и е кръстен на бащата на Ива - Стефан Софиянски (кмет на София в периода от 1995 до 2005 г.). "За гордост на дядо си!", добавя и щастливата баба Алиса Софиянска. 

View post on Instagram
 

Името на бившия столичен кмет носи и синът на най-голямата от трите му дъщери - Елена. Фактът, че очаква бебе, снахата на Васил Божков успя да запази в тайна до края на бременността си и дори седмици след раждането. 

Новината, че е станала майка за трети път, Ива Софиянска оповести, като публикува снимка на цялото семейство в Инстаграм профила си. На нея Антон Божков държи бебето Стефан, а другите им две деца - Мая и по-малкият Васил, който носи името на другия дядо Васил Божков, са се сгушили в родителите си. 

Еха! Вижте дома на Ива Софиянска (снимки)
НОВИНИ
Автор Весела Георгиева

Еха! Вижте дома на Ива Софиянска (снимки)

Автор Весела Георгиева

“Честит рожден ден! Това щастие да го имаме цял живот!”, си пожела Ива, поздравявайки с тези думи любимия си мъж и баща на децата ѝ по повод рождения му ден преди два дни. Стефан е роден в столичната болница "Майчин дом" и тежи 3,750 кг. 

С появата на Стефан внуците на Алиса и Стефан Софиянски стават пет. 

View post on Instagram