Ива Софиянска, която от няколко семици отново се е отдала на почивка, в момента е в Лондон. Водещата се е отдала на шопинг в английската столица, където пазарува от най-тузарските магазини. Но въпреки че може да си позволи да води луксозен начин на живот и без работа, изглежда че ангажиментите ѝ в телевизията определено ѝ липсват.

Припомняме ви, че през последните две години тя имаше собствено предаване в Нова телевизия "Говори с Ива", което бе свалено от ефир през есента на 2020 г. След това тя бе част от екипа на "Забраненото шоу на Рачков", чието последно издание беше излъчено на Нова година. Наскоро стана ясно, че предаването няма да се завърне в ефир, а на негово място ще бъде излъчван новия сезон на "Като две капки вода", който ще стартира през есента.

View post on Instagram
 

И така, днес Ива Софиянска отново в почивка, която оползотворява в Лондон. Не е тайна, че двамата с любимия ѝ Антон са английски възпитаници. Те се запознаха преди години във Великобритания, където продължиха следването си. От тогава датира любовта им и вече имат две деца. Но сега Ива е откровена, че никога не е виждала улиците на Лондон толкова пусти.

View post on Instagram
 

Четете още: Парижкият Монмартър – сърцето на творците и бохемите в Европа през миналия век, пък и сега