Автор
Ева Григорова

Обречени на нещастие: Грешката, която прокле брака на принц Албер и принцеса Шарлийн

Известно е, че кралските съюзи рядко се разпадат, тъй като разводът вреди на репутацията на институцията. Това обаче води до дълги години на нещастие и конфликти. По всичко личи, че именно такъв е случаят с брака на принцесата и принца на Монако Шарлийн и Албер.

През годините слуховете за проблемите в тяхната връзка стават все повече и повече. Говори се, че Шарлийн се е опитала да избяга от съпруга си още преди сватбата, че Албер има извънбрачни деца, че принцесата живее с него по споразумение, според което тя получава плащания за всяка година, за да не се разведе с принца.



При всяка поредна публикация в таблоидите кралското семейство на Монако веднага опровергава поредните слухове, но въпреки това съмнението в щастието на двамата си остава.

Най-яркият и противоречив случай беше заминаването на принцесата за Южна Африка, след като светът разбра за поредното извънбрачно дете на съпруга ѝ. Официалната версия беше здравословните проблеми, които Шарлийн решаваше извън дома си цели седем месеца. След тази новина феновете на двойката най-накрая се убедиха, че красивата им принцеса преживява трудни времена, но сега става ясно, че те са започнали още от медения месец.



Оказва се, че двойката е прекарала първата нощ от медения си месец в Южна Африка на разстояние от десет мили. Албер бил в Хилтън, докато Шарлийн била в Oyster Box. Когато обществеността разбра за това, дворецът на Монако и дори самият баща на Шарлийн побързаха да съобщят, че Албер е имал конференция в 7 сутринта близо до хотела и той не искал да става рано и да влиза в задръстване. Никой обаче не отговори на въпроса защо Шарлийн не е останала при съпруга си.