Офисът е едно от най-ключовите места в дома, като трябва да е подреден по начин, който ни кара да се чувстваме уютно, за да можем да работим на спокойствие.

Известните дами разполагат с поне по един офис в дома си, съответстващ на техния начин на живот и виждане за света.

Днес ви представяме най-красивите звездни работни стаи, от които да се вдъхновите за собственото си домашно пространство:

Джесика Алба в компанията Honest

Тя е бизнесдама, прави милиони благодарение на собствената си компания и предпочита офис в женски стил - розови шкафове, много цветя и сладки рамки със снимки. Сладък, изтънчен и привличащ - точно такъв е офисът, принадлежащ на една също толкова чаровна личност.

Гуен Стефани

Гуен обича да черпи вдъхновение от ретро иконите, ето защо офисът й представлява стена със залепени снимки на известни личности. Всичко останало, което й е нужно е семпла бяла масичка.

Лоран Конрад

Почти толкова красив, колкото нея - офисът на блондинката отразява изцяло нейната момичешка природа. Нищо по-хубаво от книги за мода, върху които е нареден оригинален парфюм на Chanel. Блогърка, модна икона и риалити звезда - тя е пример за борбена и независима жена, обичаща да подчертава женското в себе си.

Виктория Бекъм

Какво друго да има в офиса на една от най-успешната дизайнерка на годината, освен мостри на платове в различни цветове, изложени по стените? Огромни плакати с модели на дрехи също украсяват този офис - толкова семпъл и толкова вдъхновяващ в същото време - точно като осанката на Пош Спайс.

Кортни Кардашиян

Най-голямата сестра от семейство Кардашиян Кортни е подбрала уникални картини за офиса си, а вградената в стената камина е наистина впечатляваща.

Опра

Колкото и странно да изглежда, офисът на една от най-успешните жени на планетата е наистина скромен и изчистен. Когато правиш по 17 милиона след като пуснеш само един tweet, не ти е нужден огромен офис, а само най-необходимото в него.

А на вас, момичета, коя работна стая на известна дама ви допада най-много?