Обръщайки се към стрийт стила на певицата Селена Гомес, виждаме в него някои ключови есенни тенденции за тази година, които ще ви представим в няколко стъпки.

Шапка с периферия

Вярвате или не, шапката с периферия е тенденция, която преминава от летния в есенния гардероб, като бихте могли да я съчетаете с кожено яке или широко палто.

В случая певицата е избрала една необичайна комбинация, включваща сламена шапка и широко палто с три-четвърти ръкави. В родните магазини би могла да се намери подобна вълнена шампка, например в модния гигант H&M, на цени започващи от 29,90 лева. Романтиката никога не излиза от мода, а за една есенна разходка в парка изберете шапка с периферия и няма да съжалявате!

Вълнена пола

Вълнената пола и тази година е модерна, защото предлага нужната доза женственост и комфорт в студените дни. Селена е избрала такава в средна дължина, тип "камбанка", в комбинация с къс топ. Женственият силует никога не излиза от мода, а подобни дрехи създават точно такъв, особено в комбинация със затворени обувки с високи токчета.

Дълго бяло палто

Забелязахме, че палтата в цветни и дори пастелни цветове ще бъдат хит през есенно-зимния сезон още по време на шоутата на известните модни марки през седмицата на модата в Милано миналата година. Сега го виждаме на раменете на Селена Гомес и то стои много добре на кожата и косата на красавицата.

Широк колан

Широкият колан за кръста навлиза в гардероба ни с пълна сила и може да стои чудесно върху есенна дълга рокля. В случая Селена го носи върху бяла рокля и изглежда елегантно и красиво. Този аксесоар стои отлично на жени с широк ханш, защото прикрива излишните килограми, а когато е в комбинация с риза изглежда още по-стилно.