Актрисата и певица Селена Гомес отдавна вече не се съобразява с модните табута и граници, като се отърси тотално от образа на Дисни принцеса, дали заради раздялата с Джъстин Бийбър, или заради престоя в рехабилитационен център, който преживя.

Сладураната успя да ни изненада със секси, но в същото време зряла визия на полугащеризон, със съвсем малки изрязани елементи, изцяло издържан в черно-бялата стилистика.

Тя беше завършила успешно визията си с авиаторски очила, които перфектно се вписват в стилистиката на тоалета и придават модерно излъчване.

Да или не: Селена Гомес в милитъри гащеризон

Относно аксесоарите - за да издължи фигурата си, звездата от Spring Breakers заложи на черни лачени обувки тип „стилето“ - класика и елегантност в едно, а чантата - кожена, тип "през рамо".

Този тоалет Селена Гомес беше подбрала по повод събитие, на което обръщаше внимание на феновете си и раздаваше автографи.

Наскоро тя сподели в интервю, че в момента е сингъл и приятелите й – актьорите Оливия Уайлд и Джейсън Седъкис са се захванали с нелеката задача да й търсят гадже точно по нейния вкус.

Селена Гомес: „Хората са зли!“