Позната ситуация: видели сте се един път, разменили сте си телефоните, мъжът срещу теб изглежда симпатичен, но въпреки това той не ти се е обаждал.

Предлагаме ти няколко съвета относно това дали да направиш първата крачка и да му се обадиш, за да уредиш следващата ви среща. Надяваме се те да ти помогнат с обекта на твоите чувства, и след като веднъж си била по-активната, да се почувстваш още по-уверена в себе си!

Не го мисли прекалено много

Недей да премисляш ситуациите и да разсъждаваш над това: "какво ще си помисли той ако му пиша и какво ще си помисли ако не му пиша/звънна". Възрастните хора не играят игри що се отнася до връзките, ето защо няма смисъл от схеми.

Нина Добрев с ново гадже?

Той или те харесва, или не

Женската интуиция е това, което ще те насочи тук - винаги можеш да разбереш дали мъжа те харесва, или не по гласа му, по начина му на говорене и по обноските. Ако наистина усещаш, че се радва да те чуе, продължавай да го търсиш, ако не - просто приеми, че не е човекът за теб и така е трябвало да стане. Важно е дама да усетиш нещата.

Просто го направи

Никога няма да разбереш дали това е бил мъжът за теб, ако не пробваш и не направиш първата крачка. Не го мисли - просто го направи! Нищо не може да замести опита ти, а в днешно време мъжете, които държат да преследват и да са по-активни, се срещат все по-рядко. А и ако досега той ти е писал и звънял - може би е време и ти да покажеш интерес и да отвърнеш със същото.

Как социалните мрежи ще ти помогнат да преодолееш раздялата