Автор
Woman.bg

По стъпките на европейските модни икони: Пенелопе Круз

Пенелопе Круз е от онези актриси, на които всички по-млади в бранша искат да подражават, благодарение на несравним талант, силно женско присъствие и...брилянтен вкус за дрехи, отразяващ европейското разбиране за мода и стил.

Преди дни в Лондон тя показа две страхотни визии, като се чудим коя от двете ни допада повече. В европейските модни столици в момента шапката от кадифена материя с периферия е топ тренд, който ни допада изключително много.

Една филмова муза като Пенелопе няма как да няма в гардероба си и драматична къса черна рокля, в каквато можем да я видим. Падналото рамо и елегантният силует на дрехата са сякаш точно направени за стройното тяло на актрисата.

Впитите дънки и широкият пуловер тази есен се завръщат за една прекрасна модна визия, едновременно секси, но и предпазваща от студената ласка на времето.

Разбира се, всичко това трябва да е дпбре подчертано с елегантни токчета на дизайнера Giuseppe Zanotti за една секси и много жеснтвена осанка.

Пенелопе е и звездата, красяща корицата на испанския вариант на списание Vogue, което й е отделило септемврийската си корица. Във фотосесията Пенелопе е с къса коса и прекраснa рокля в бял цвят.

А на вас - коя от трите визии на Пенелопе ви харесва най-много?