Автор
Woman.bg

Известни дами, казали „НЕ“ на пластичната хирургия - I-ва част

Пластичната хирургия е един от алтернативните начини да изглеждаме добре в днешно време - може да изглaди всичките ни несъвършенства и да ни направи да изглеждаме така, както искаме.

Когато погледнем обаче към списъка на звездите, които отказват да се подложат на подобни процедури, виждаме, че това са именно най-успешните актриси в Холивуд, носителки на „Оскар“-и и вдъхновяващи и нежни - за милиони жени по света.

Вижте нашата селекция с нашите любими звезди, които категорично отказват да „минат под ножа“ и да променят каквото и да било от уникалната си, отличаваща ги визия.

Кейт Уинслет
Няма какво да се лъжем – Кейт ще остане завинаги в сърцата ни с ролята си на Роуз в един от най-романтичните филми на всички времена - „Титаник“. Актрисата с радост приема своите 39 години и споделя, че „пластичната хирургия е против собствените й морални норми“.

Рейчъл Уеиз
Ще кажем само едно нещо за нея – жената до агент 007 Даниел Крейг! Рейчъл се присъединява гордо към британския клуб на отказващите пластична хирургия, като Кейт Уинслет и Ема Томсън.

Джулия Робъртс
„Хубавата жена“ Джулия Робъртс си признава едно прегрешение – пробвала е ботокс един единствен път в живота си и признава, че никога повече няма да повтори! Предпочитаният от нея начин да се справя със следите на времето е здравословното хранене, защото „иска хората да виждат истинските емоции, които тя изпитва чрез изражението на лицето й“.

Брук Шийдс

Известната дама, която се асоциира с грацията и стила на 90-те години на миналия век, никога не би си направила операция за коригиране на лицето, защото "прегръща бръчките си и не се страхува от последиците на времето върху кожата си!". И вижте само как изглежда на 50!

Джулиан Мур

Носителката на награда "Оскар" за главна женска роля за тази година, признава, че не би легнала под ножа за нищо на света, като основна причина за това тя посочва естествената красота. "Започваме да приемаме изкуственото за нещо нормално, което за мен не е правилно. И така забравяме как изглежда едно естествено лице", категорична е тя.