Излъчването на една жена се оформя от много фактори - форма на лицето, усмивка, маникюр...както и от нейната прическа. Известно американско списание прави анализ на душевността ти според начина, по който най-често обичаш да носиш косата си.

Път по средата

Пътят по средата издава откритост, показва, че знаеш какво искаш и си от хората, които поддържат хармония в отношенията. Често не разбираш защо хората се занимават с това да бъдат лоши, или груби, след като прямотата би решила всеки проблем.

Най-стилната и обичана дамска прическа на всички времена: Каре

Път в дясно

С една дума може да се опише твоето поведение и тя е "емпатия". Способна си да съчувстваш на другите, което обикновено те води до различни неприятности, но въпреки това знаеш какво искаш и как да го постигнеш. В същото време, обаче, в повечето случаи правиш онова, което се очаква от теб, а не това, което на теб ти се иска.

Път в ляво

Това със сигурност е прическата на успялата жена! Ти си красива, умна и даваш всичко от себе си на работа, фокусирана си към върха! Може да не ти остава много време за удоволствие, но определено знаеш как да печелиш в живота! Освен това, със сигурност си падаш по животни и тяхното спасяване!

Джей Ло експериментира с къса прическа

Бретон

Ти си лъчезарна и гледаш от цветната страна на живота, но това не означава, че не си педантична! Усмихваш се често, но когато нещо те дразни истински, няма как да не се погрижиш да го отстраниш!

Без път

Не влизаш в никакви стереотипи и не обичаш драмите и скандалите! Предпочиташ спонтанността, красотата и удоволствията и си от хората, които могат да решат още утре да напуснат работа и да отидат да живеят на някое по-хубаво място, като Карибите, например! Никога не би споделила собствените си планове с останалите, предпочиташ да оставиш идеите си единствено и само за себе си.