Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Джесика Бийл или Дженифър Лопес?

В днешната ни модната битка застават две невероятно красиви и талантливи дами една срещу друга, предпочели за своя изява страхотна рокля на любимата модна марка на звездите „Dolce & Gabbana“.

Прекрасната дантелена рокля от есенно-зимната колекция на луксозната италианска марка попадна първо върхо перфектното тяло на актрисата Джесика Бийл.



Дрехите на Dolce & Gabbana са синоним на сексапил, лукс и изисканост.

Джесика я предпочете за афтър партито на премиерата на „Total Recall” в Дъблин през август миналата година.

Тъмнокосата красавица бе съчетала роклята с класически черни обувки на Jimmy Choo, модел „Anouk“ и себърна дамска чанта на Fendi.

Брюнетката понякога залага на класически рокли в черно или бяло, друг път на екстравагантни двуцветни дрехи с блестящи акценти. С тяло за пример, съпругата на Джъстин Тимбърлейк може да си позволи всичко и това прави!

Тя все повече се приближава до абсолютната елегантност, не мислите ли?



Дантелата е доминиращ елемент в много от колекциите на модното дуо Доменико Долче и Стефано Габана. В съчетание с този нежен телесен цвят и изтънчена изработка, дрехата се превърна любима и на певицата и актриса Дженифър Лопес.



Ла Лопес бе поканена в тв шоуто на Jimmy Kimmel, в което разказа за новата си лента „Parker”, любовта и първото й световно турне, което наскоро приключи.

Дженифър комбинира сексапилната дреха с невероятни обувки на Christian Louboutin.



Коя да е печелившната в днешната модна битка, решавате вие! Само трябва да гласувате в анкетата по-долу или чрез коментар.

Вижте първа и втора част на интервюто с Дженифър Лопес:

...