Роби Уилямс и Айда Фийлдс посрещнаха на белия свят своето второ дете. Бебето е момченце, но името му все още не е съобщено.

През изминалите 20 часа Роби не спираше да пуска в социалната мрежа снимки и видео клипчета от болницата. В очакване на своето момче Роби не спира да забавлява съпругата си с танци, песни и закачки.

Преди да легне в леглото с болезнени контракции Айда също се развихри, танцувайки на Роби.

След като щастливото събитие стана факт, Роби и Айда пуснаха още едно клипче в мрежата, в което гордият съпруг и татко казва: „Никога не съм бил по-влюбен и по-горд от съпругата си. Тя беше абсолютно удивителна. Вселената ни се представи отново и бяха много емоционални, невероятни няколко часа и сме наистина щастливи и удостоени с честта да споделите това изживяване с нас.“

40-годишният изпълнител и съпругата му имат по-голяма дъщеря – 2-годишната Теодора Роуз Уилиямс.

Близък до семейството споделя, че Айда родила в болница в Лос Анджелис. След една година в Лондон, двамата решили да се преместят да живеят в Ел Ей, където Айда ще бъде близо до роднините и приятелите си, на които може да разчита за помощ в отглеждането на Теди и малкия бебок.

Роби, Айда и Теди

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!