Един от моментите, когато сърцето на една бременна жена се свива на топка е, когато я поканят на парти или светско събитие – тогава идва тежката задача какво точно да си избере за обличане.

При всички положения трябва да е нещо, в което ще се чувства удобно в кожата си – взимайки предвид променената си фигура, като в същото време се старае да остане красива и модерна.

Една от знаменитостите, които успя да съчетае красотата и удобството във вчерашната си визия, бе русокосата половинка на Владимир Кличко, която очаква дете от годеника си.

Четете още: Момче или момиче за Хейдън и Владимир?

Нека ви припомним, че двамата се запознават на парти през 2009 г. и се срещат в продължение на две години, след което се разделят. През 2013 г. романтиката между тях припламва отново, а в края на годината Кличко предлага брак на Хейдън.

Рокличката, на която се бе спряла 25-годишната звезда от сериала "Нашвил" бе идеален вариант за промотирането на новия сезон.

Четете още: Бременната Хейдън се включи в предизвикателството на ''Ледената кофа''

Бъдещата майка, решила да е в крак с модата, е добре да се постарае да запази един непринуден външен вид. Червената рокля подчертава сладкото й коремче. Хейдън излгежда щастлива, влюбена и в очакване на първото си дете.

Харесва ли ви визията на Хейдън?

"Нямам търпение да видя малката на бял свят", заяви бъдещата госпожа Кличко, преди да повтори отново пред Джулиана Ранчич от E!Online на червения килим на наградите "Еми", че вече знаят пола на бебето: "Да, момиченце е".

Подобно на повечето бременни жени, сладураната изпитва предпочитания към определени храни, като в нейния случай не става дума за някаква нова, неподозирана страст. "Очевидно бременността само засили моя нестихващ апетит към пилешката супа с паста", разкрива Хейдън.

* Владимир и Хейдън