Ким Кардашиян е една от най-обсъжданите и снимани личности в момента. От няколко месеца насам интересът към нея и бременността й се засили с пълна сила и всяка една нейна крачка и постъпка се следи и запечатва на кадър.

Тя не веднъж е признавала, че й тежи негативния начин, по който бива коментирана и представяна в интернет пространството и медийните среди.

Свидетели сме на много нейни модни гафове и на тоалети, които според много не й отиват на поедрялата бременна фигура. Но не е ли това най-хубавото нещо на света? Да можеш да споделиш с всички радостта си от предстоящото събитие и да имаш правото да сияеш от щастие точно в този момент?

Изглежда риалити звездата е попаднала на добър стилист или се е научила от грешките си, демонстрирайки страхотна визия вчера вечер, напускайки жилището на Кание Уест.

Четете още: "Vogue" отряза главата на Ким Кардашиян

32-годишната впечатли със семпла черна рокля с детайл в горната част, черни класически обувки, страхотен грим и прическа.

Какво ще кажете за цялостната визия на Ким?

Малко по-късно красивата Ким пусна снимка в социалната мрежа с модната редакторка Рушка Бергман, която гласеше: „Me & my girl“

Четете още: Ох, боли! И Ким последва примера на Джулиан Мур