Известната певица Фърги показа зашеметяваща фигура само няколко месеца след раждането на сина си Аксел. Нека ви припомним, че Фърги и Джош станаха родители за първи път през август миналата година.

Гордите родители признаха в интервю, че бебето е още една част от брака им, която ги е свързала изключително здраво и са невероятно щастливи, че имат малкия Аксел.

Скъпи (бъдещи) майки, преди да сте се отчаяли, че никога няма да може да възстановите фигурата си след бременност, то нека ви покажем живото доказателство, че това е напълно възможно!

38-годишната Фърги изглеждаше вчера вечерна в перфектна форма! Щастлива, здрава и доста добре в тесните си светло сини дънки.

Четете още: Плодовете и зеленчуците намаляват вредата от мазната храна

* Фърги с майка си

Поп изпълнителката доказва, че с няколко лесни упражнения, воля и желание може да възвърнете фигурата си. Това, че вече сте майка, не означава, че трябва да изоставяте добрите спортни практики.

В последните няколко години особено модерни са така наречените „skinny jeans“, които всяка една от нас притежава в най-различни цветове. Те са универсалният избор за постигане на съблазнителен градски шик, безмилостно полепнали по тялото и очертаващи женските форми.

Сами се досещате, че за да изглежда една жена добре в тях , са необходими изваяни до съвършенство бедра и дупе, каквито показва русокосата звезда.

Фърги изглеждаше изключително секси в дънки, риза на каре и обувки на висок ток. Тя показа непоклатима увереност, а ние можем само да й се възхищаваме!

Четете още: Тяло като на Ирина Шейк

Фърги реши да покаже перфектната си фигура и стегнати крака и на фестивала Coachella преди няколко дни:

Четете още: Street style вдъхновение: Coachella 2014