Автор
Woman.bg

Маниите на Гуинет Полтроу провалили брака й

Провалът на брака на Гуинет Полтроу и Крис Мартин се дължи на маниите на актрисата по здравословно хранене, алтернативна медицина и Кабала, пише в. "Дейли експрес".

Съседи и хора от обкръжението на звездната двойка твърдят, че Мартин не е успял да свикне със строгия "беззахарен" начин на живот на съпругата си. 37-годишният фронтмен на британската група Coldplay, който се премести с Полтроу в Лос Анджелис, често е бил забелязван в местни магазини да купува лакомства за двете им деца или да ги води да похапнат сладолед.

Наблюдателите настояват, че според Крис Мартин диетите и правилата на 41-годишната Гуинет Полтроу са били ограничаващи и трудни за децата им Епъл и Моузес.

Четете още: Секс и кариера - 1/3 от мъжете са готови на всичко

Преди няколко години актрисата шокира всички, разкривайки строгите си правила като родител. Холивудската звезда призна, че разрешава на двете си деца да гледат телевизия само на френски или испански и още от малки ги учи да се хранят здравословно и
да избягват любимите за всеки малчуган сладки изкушения.

Говори се също, че роля в решението за раздялата на музиканта и актрисата е изиграл експертът по интегративна медицина д-р Хибиб Садехи, в чийто "гений" Полтроу се кълне и когото посещава "на мига" при всяко свое завръщане в Лос Анджелис. Проблем за звездните съпрузи е било и увлечението на актрисата по религията Кабала.

Четете още: Гуинет Полтроу и Крис Мартин се разделят!