Добре дошли пред Американския университет в Дубай, Обединените арабски емирства. Тук попиват знания малко по-различен тип студенти. Те дори не подозират за съществуването на автобус 280, а специалитетът "сандвич с хляб" не им говори нищо.

Авторът на снимките по-долу Меека Насър също учи в този университет. Кара BMW 750Li, но по думите му на фона автопарка на колегите си изглежда като просяк, пишат от fakti.bg

Четете още: Swing Rest или да си починеш сред природата

"Ако си бях в Канада, колата ми щеше да бъде център на вниманието. Тук никой дори не я поглежда", споделя Насър.

"Направих снимките в рамките на един ден на паркинга пред университета и то само на една част от него, така че албумът дава само бегла представа за автомобилите, които карат студентите", споделя Меека. "Тук Cayenne и Range Rover ги нямат за нищо".

"Имайте предвид, че почти всички студенти в Американския университет в Дубай са на 18-24 години, защото учебната програма е доста кратка. Повечето ми колеги са местни и предпочитат безумно скъпи автомобили като Rolls-Royces, Bentley и т.н. Колкото за цвят съм снимал и нетипичното за такова обкръжение Subaru BRZ (има предвид Toyota GT86, бел. ред). Моята кола е до него", обобщава сиромахът Меека Насър.