Не е тайна, че супербогатите обичат да имат най-доброто от всичко: класичекси автомобили, частни самолети, огромни имения и мегаяхти, но тайните места, където те ходят, за да си купуват всичките тези неща, могат да ви изненадат.

Има компании, които подсигуряват всяко нещо, от което се нуждаят тези богати познавачи, но човек би очаквал тези компании да бъдат в градове, където богатите живеят и се забавляват.

В Москва, Ню Йорк, Хонконг, Лондон и Истанбул живеят повече милиардери, отколкото където и да било по света, според Forbes. Само в тези градове има 349 милиардери с общо състояние в размер на над 1 трлн. долара.

Тези, които искат да си купят мегаяхта обаче не ходят в Москва. Нито пък желаещите да се сдобият с Ferrari за 1 млн. долара хващат самолета за Хонконг .

Докато заснемали документален филм от CNBC са посетили няколко много неочаквани места, които богатите посещават, за да харчат огромни суми пари.

Вижте кои са те ето ТУК!!!!

Остров Амилия, Флорида

Кой го посещава: Супер богати колекционери на автомобили Население: 11 705 души Богатите не си купуват коли както повечето хора. Някои от най-скъпите коли в света се продават на търговие, а изложението което открива сезона за заможните колекционери на коли в САЩ се провежда през март на остров Амилия. През тази година по време на събитието колекционер похарчи повече от 4.5 млн. долара за Duesenberg Model SJ Walker от 1935 г.

Четете още: Стената на любовта в Париж

Четете още: 3 прекрасни скалисти града