Автор
Woman.bg

Весела: Изпращам една от най-цветните си години

„Бъдни вечер и Коледа ще посрещнем в домашна обстановка с цялото семейство и всички роднини, които този път ще са в нашия дом“, разкри Весела.

„Типично в духа на Коледа ще спазим всички традиции. За Бъдни вечер с майка ми сме си разпределили приготвянето на ястията“, издаде още футболната съпруга.

Весела заяви, че всяка година на 25 декември си разменят подаръци, както повелява традицията.

Четете още: Весела Тотева и Елин Топузаков чакат бебе

„За първи път не си знаем подаръците“, смее се тя и обяснява, че тази година Коледата за нея ще е по – различна, заради напредналата й бременност.

„Украсила съм, предвидила съм всичко необходимо много по-рано тази година, защото така го почувствах.“

Новата 2014 година Весела и Елин ще посрещнат в изискан ресторант. „Дискотеката ще я пропуснем заради моето състояние“, обясни дизайнерката.

„Ще си подарим и един уикенд извън София. Веднага след това ще се заемем със задълженията ни. Елин с тренировките с „Левски“, а аз стартирам заснемането на новата си колекция“, сподели за blife.bg Весела.

Бившата телевизионна водеща каза, че изпраща една от най–цветните си години, както в личен, така и в професионален план. „Беше една от най–силните ми години в професионално отношение и една от най–пъстрите в личен план“, обобщава половинката на Елин Топузаков.

„Смятам, че се проявих като много силна жена в много ситуации и моменти, от което съм горда. Имаше много любов, сълзи и щастие. Имаше пътувания, концерта на Риана и много други страхотни неща!“, върна се назад в годината Веси.

Четете още: Весела Тотева показа коремче