Описаната като „икона“ певица се радва на специално внимание и почести от художествения директор на Balmain - Olivier Rousteing.

Барбадоската гордост се появи в рекламна кампания на бранда, представяща модели от колекция за сезон пролет/лято 2014. (Всички снимки очакваме да се появят съвсем скоро)

„Заставайки пред обектива тя те кара да се чувстваш така, сякаш пред теб е единственото момиче в света. Когато жената, която те вдъхновява, носи твои дрехи, визията за личното ти творчество става пълна“, споделя пред Vogue дизайнерът на Balmain.

Четете още: Риана последва модата на кадифето

Фотосесията е снимана в Ню Йорк от Инес ван Ламсуиърд и Винуд Матадин, а стайлингът е на Мел Отенбърг, който е и личен стилист на Риана.

Четете още: Риана получи дизайнерски подаръци

Риана и стилистът ѝ Мел

Тази седмица се оказва доста успешна за Риана, след като постигна успех и със съвместното парче с Еминем - „Monster“. Песента за нула време стана 13-тия ѝ поред хитов сингъл, оглавил почти всички класации.

В Туитър тя сподели вълнението си от успеха на песента: „Уау!! Не мога да ви опиша как треперя. Не мога да повярвам!! Вие го направихте!! #13 по ред хит!“